Varm kakao, marshmallows og krem

Mini-masrhmallows

Mini-masrhmallows

Selv om vi i Oslo ikke har annet en lunkne(les varme høstdager ) akkurat nå så er det INGENTING som er så digg som en kopp kakao. Nå kunne jeg selvsagt si at jeg ikke drikker kakao dersom ikke sjokoladepulveret er fra Valrhona og kremen er håndpisket. Det er nemlig løgn. Det beste jeg vet på en høstkveld er å plukke med meg en liter ferdig sjokolademelk fra kjøledisken. Varme den sakte i en tykkbunnet gryte. Finn frem noen marshmallows hell alt i fine kopper  (jeg fant disse fine små marshmallowsene hos Carl Heftye på Kirkeristen) og kjør på med krem. Det kan da umulig gå galt! Og jeg får stadig spørsmål om boken min, det er hyggelig- du kan kjøpe den her og få den rett hjem i postkassen din(50 kr billigere som bonus)- eller spør etter den hos din lokale bokhandler: https://www.tanum.no/_mat-og-drikke/kokebøker/til-å-spise-opp-monica-csango-9788205453760

masse krem

masse krem

Finnes det noe bedre?

Finnes det noe bedre?

Advertisements

2 thoughts on “Varm kakao, marshmallows og krem

  1. Tilbaketråkk: VARM SJOKOLADE | Frappemania's verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s