Hvordan Al Pacino forførte Michelle Pfeiffer med verdens beste tunfiskrøre.

Har du en boks tunfisk i huset er du neste i mål- dette er så godt!

De fleste filmfanatikere husker «Scarface» som ble laget i 1983, filmen er vakker, røff og er  høyt på topplisten til mange filmnerder. Det var nok akkurat denne filmen som gjorde at både Michelle Pfeiffer og Al Pacino kom i tetsjiktet sammen med de aller største stjernene i Hollywood på den tiden. Men det skal ikke handle om Scarface nå, for etter denne filmen skulle det gå nesten ti år før Pacino og Pfeiffer møttes på lerretet igjen: I filmen «Frankie and Johnny». Her jobber Pfeiffer som servitør på en diner I New York, og Pacino som akkurat har sluppet ut av fengsel får seg jobb som kokk der . Pacino bruker MYE tid på å sjarmere henne, men det viser seg å være en utfordring. Han bruker alle triks i boka, men ingenting nytter. Men hun kommer ørlite på gli når han viser henne hvordan han lager sin helt spesielle «tunafish-melt» som er et svært vanlig pålegg i USA. Trikset hans er nemlig å massere tunfisken mellom fingrene, det blir grisete, men verd det synes jeg! Hvordan det går  med Pacino/ Pfeiffer får du selv finne ut av. Selv om kritikerne var delt i sin oppfatning om filmen, synes jeg  selv 20 år etter at dette er en severdig film( her er det vel og på sin plass å informere om at jeg er utrolig subjektiv hva gjelder Al Pacino som skuespiller, jeg liker nemlig alt han gjør ..) Det  blir liksom aldri feil å se hverken på Pacino eller Pfeiffer. Aller best er det på en toast eller en ristet bagel. Eller det funker supert oppi en salat istedet for kylling. Smaker godt sammen med litt avocado og kokt egg også dersom du har lyst. Ha en fin uke! Slik lager du Pacinos tunfiskrøre.

1 boks tunfisk(det blir best dersom du velger en tunfisk i olje, du velger selv)

1 ss majones pr boks tunfisk

5-6 skiver sylteagurk

noen kapers- jeg hadde stilkkapers, bruk de små hvis du kan

rødløk hakket

salt og pepper

litt finhakket hvitløk(ikke et must)

noen jalapeno

salt pepper

1 klunk olivenolje

La tunfisken renne av seg i en sil, ta oppi majonesen og rør rundt. Så må du til pers- oppi med fingrene og «masser» tunfisken mellom fingrene. Hakk rødløk, sylteagurk, kapers og noen jalapenos- bland det oppi. Hvis du ikke synes massen ser «fet» nok ut tilsetter du en klunk olivenolje. Salte og pepre. Rist deg en toast eller en bagel og spise! NAM!

La tunfisken renne av i en finmasket sil.

Finn frem noen kapers

Sylteagurker og rødløk som du…

hakker fint…

Disse finhakkes og, disse finner du i dagligvarebutikken, kikk i taco-hyllen se etter jalapenos, jeg hadde disse litt sterkere liggende i skapet.

Nå blander du majo og tunfisk- husk massasjen!

Og der var Pacinos tunfisk klar!

Reklamer

6 thoughts on “Hvordan Al Pacino forførte Michelle Pfeiffer med verdens beste tunfiskrøre.

  1. Deilig Monica, denne skal prøves! Har aldri laget tunafish-melt selv, men spiser det alltid i USA, da med smeltet Cheddar på toppen. Jeg elsker Frankie og Johnny, synes det var så lovely å se en sliten Pheiffer. Hadde glemt filmen, men nå skal den leies og så skal jeg sette meg ned med pledd, tenåringsdatter og varme tunafish-melt sandwiches<3 ha en fin sommerdag! Takk!

    • Ja, det er utrolig digg med smeltet cheddar på toppen og, og ristet brød under. Kos dere med filmen og maten!Jeg digger Pfeiffer i denne filmen, hun fremstår fremdeles overjordisk som hun alltid er, men og menneskelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s